Z literatúry

 

Gunther W. Frank (1939) - sa intenzívne zaoberá pestovaním čajovej huby kombuchy a na základe svojich zistení napísal túto knihu. Jeho rady vychádzajú z vlastných skúseností i z výskumov ďalších bádateľov, ako aj z nemeckých a cudzojazyčných materiálov, publikovaných od začiatku tohoto storočia. Autor siahol aj po aktuálnych, vedecky podložených prameňoch z ruského regiónu, kde čajovú hubu dôkladne preskúmali. Tieto informácie boli verejnosti doteraz takmer neznáme.

 

 

Birgit Sesterhennová -  Je zdravý a lahodný, perlivý a „teraz práve letí“ – nápoj na každú príležitosť. Počet priaznivcov kombuchy rastie každým dňom. Či sa kúpi hotová, alebo sa pripraví doma, kombucha presvedčí svojím účinkom a chuťou. Ze je to len módna záležitosť? Určite nie, pretože táto skvelá tekutina vyrobená na čajovom základe má prastarú tradíciu jako liečivý „zazračný nápoj“ Jako kombucha účinkuje? Jako sa dá pripraviť? A jako sa používa? O tom aj mnohom inom sa dočítate v tejto knihe.

 

Anita Hessmann - Kosaris - Kombucha, neboli čajová houba, není ničím novým. Je prastarým lidovým a domácím lékem. Jeho účinky odedávna oceňují a vyhledávají mnohé národy. Kombucha není jen nápojem k utišení žízně, ale nápojem, probouzejícím životní sílu. Je vlastně příjemnou medicínou, neboť, jak všichni dobře víme, kombucha obsahuje velmi cenné bioaktivní látky.

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode